Åh, vad det krånglar med allt

Jag hade lagom fått tillbaka min dator,  då en kabel blev söndergrävd någonstans. Telia lagar tydligen inte själv sina fel nu, för ett bolag som heter Skanova ringde och talade om att det inte skulle bli klart förrän 6;e juni. Då var det i början på mars. Inte klokt vilken dålig service. I stället har jag fått hjälp att under tiden sätta in en router, så nu kommer jag ut trådlöst, men det går väldigt långsamt, mot när den först kom dit. Och Facebook krånglar som bara den. Får för tillfället inte ut bilder. Ska försöka här, men nu har tydligen WordPress daterat upp sig, så nu vet jag inte vad jag ska trycka på. Lär göra ett försök. Nej, det gick tyvärr inte. Får be min ”datason” komma in på min dator och hjälpa mig, nån kväll när han har tid.

Publicerat i Blandat | Kommentarer inaktiverade för Åh, vad det krånglar med allt

GOD JUL till dom som fortfarande tittar in här!

Min dator finns hos min äldsta son i Haninge. Den är lagad nu, men jag vet inte när jag kan få igen den. Har fått låna en gammal, ack så långsam, men dock fungerande dator av sonen under tiden. Men jag kommer inte åt mina gamla mail, adresser eller mina bilder utan min egen dator, så det blir tyvärr bara text. Jag kan dock komma in på Telia webmail, och få och skicka mail nu, så den som väntat länge på mail kan skicka mig ett, så jag har adressen. Önskar er alla en GOD JUL !

Publicerat i Blandat | Kommentarer inaktiverade för GOD JUL till dom som fortfarande tittar in här!

Min dator är i olag

Datorn har inte fungerat sedan 13/8. Nu har jag fått låna min dotters laptop. Inte speciellt populärt. Svårare med  annat tangentbord också än vad jag är van vid. Har låtit hälsa via Britt-Marie som fått bli mitt språkrör på Facebook att jag inte kan komma ut på internet, men de som inte har FB hoppas jag kan se här varför jag inte hör av mig med mail. Det är verkligen omåttligt besvärligt att inta kunna använda datorn. Tur att jag är gammaldags och betalar fakturor via bankgirokuvert. Jag vet inte om jag kan ta mig in på FB men ska göra ett försök. Men mailsidan tror jag mig inte om att kunna komma till. Tyvärr vet jag inte när min dator kan bli lagad. Kan bara kontaktas via telefon 0590/41577 eller på mobil 070/337 48 31.

Publicerat i Blandat | Kommentarer inaktiverade för Min dator är i olag

Azienta Tui, 13/1-2003 – 12/7-2017

I går fick jag det sorgliga beskedet, att Tui hade fått somna. Hon hade varit dålig en tid, och nu upptäckte veterinären en stor knöl. Eftersom hon var 14 år och 6 månader, var det humanast att låta henne få sova för gott.

Tui in spring -04

Ungdomsfoto av Tui. Hon bodde här de första åren, men så erbjöd sig Bodil i Storfors att avlasta mig, minns inte varför, och ta hand om henne. Så där har hon haft ett helt underbart liv tillsammans med två andra tibbar, som var där på foder från mig, Strömkarlens Lilian och Toyway Diva Divienna, Lillan och Jenna till vardags.

Tui med kompisar

Fick detta foto i januari i år, så här är Tui 14 år på bilden. Tack Bodil och Hans för all kärlek ni ger era djur. Bättre hem kan inte en hund ha. Vila i frid, lilla gumman. Du är djupt saknad. Du var så speciell, så oerhört tillgiven, och det har du lämnat till din avkomma.

Tian-15

Tuis son, Strömkarlens Tian Shan, 11 år, finns kvar här. Fotot från 2015.

Bessie med dotter Micha aug 7-13

Här finns också Tians dotter Black Midnight Magic, Bessie, 10 år, och hennes dotter Strömkarlens Michelle, Micha.

Juni 27-17 Paco sitter på trappa

Samt Tians lilla son Raysings Picasso, Paco, så  linjen lever vidare efter Tui. Men jag önskar av hela mitt hjärta, att jag även hade sparat en dotterlinje.

Tui 14 år

Fick ett så fint foto på henne taget förra veckan, som jag måste sätta hit också. Hon har just ratat en bit pannkaka som hon fick. Ville inte äta alls längre, stackarn. Nu får hon leva kvar som ett kärt minne, men det känns hårt så här i början.

 

Publicerat i Blandat | Kommentarer inaktiverade för Azienta Tui, 13/1-2003 – 12/7-2017