Barmark igen och flera bilder av tibbarna

aevis-o-sam-1

Lekkompisar. För det mesta är det full rulle när de jagar varandra. Har försökt plåta då, men det blev bara suddiga bilder. Här på muren och har sett nåt intressant. Nyfikna som alla tibbar

aevis-o-sam-2Och här hade det kommit någon utanför men försvunnit. Ja, vad vill du matte, säger Aevis och vänder huvudet åt mitt håll.

aevis-sam-o-gina-pa-muren

Jag går nedanför muren och hoppas någon ska ställa upp sig snyggt i profil, Men här kom Aevis, Samson och Gina och ville gosa lite med mig. Ja, Gina är mer intresserad av Samson. Hon har börjat löpa, och märker att det är en hanvalp.

samson-tranar-parning

Och nog fattar lilla 4½ månad gamla plutten vad som är på gång. Det ska börjas i tid …

ganget-vid-grind-nov-16

Inte lätt få med alla samtidigt. Bessie, Micha och Gina har fått syn på lillhusse, som är på besök. Liten och liten. Han har också passerat de 50. Vart tog tiden vägen … Samson har inget märkt, och Aevis ser man bara skymten av bredvid honom.

tian-star-18-nov-16

Tian, som bor inne hos Tetta, dottern, är med i hagen ibland. Vid 10½ år är han nu helt grå om nosen, men har även fått grå ögonbryn. Jag hoppas han även denna gång kan åstadkomma en bra parning med Gina. Vill så gärna ha en dotter efter dom.

gina-star-17-nov-16

Synd att hon inte vill  hålla upp svansen i ringen. Anser henne värdig ett championat. Men har ju i alla fall ett reservcert som junior av specialisten Lisa Molin. Det smäller högt. Då gick syrran och en annan kompis med i ringen, men utan dom dalar svansen.

gina-huvud-18-nov-16

Porträtt av Gina, taget i går. Älskade lilla gumman. Nu vill matte ha en dotter av dig och Tian denna gång.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.