Aprilväder

Efter några dagar har faktiskt uppståndelsen efter terrordådet lagt sig något. Men oron finns kvar. Var händer det härnäst… Fick höra av sonen Jonas, att han tre timmar före dådet varit på Drottninggatan i ett ärende. Det ger kalla kårar över ryggen.  Tack kära försyn att det inte hände då. Han fick gå 8 km till Gullmarsplan efter arbetet,  där han kunde ta en buss hem.

SMHI hade så rätt. Här vräker det ned stora blöta flingor. Glad det endast duggregnade när jag var ut med hundarna tidigare. Men de lär ju ut flera gånger. och på grund av lilla Paco är jag med ute. Mattias Jojo måste också ut en vända. Också glad jag hann få ut de sista mosshögarna från hagen i går. Det blev inalles 23 fullastade kärror av de 18 högarna.

Stenparti påbörjat

Jag började också gräva bort grästorvor runt några stenar i går. Kom på att här ska bli ett stenparti med kryddväxter. Det var ett drygt arbete fastän det inte ser så ut på bilden. Lerigt och svårgrävt. Tog flera timmar. Det syns nästan inte att där är en stor hög grästorvor till höger. Tänkte på det utlovade snöblasket som skulle komma och kärrade bort dem efteråt. Fyra kärror. Arbetet tog ut allt vad krafter jag hade.

Stenparti påbörjat2

Närbild. Den mindre stenen bände jag upp ur leran. Blir bra till någon av mina små murar. Massor av rötter kvar att gräva ur här, och många fler grästorvor så området blir större, innan det är klart. Ens lilla egna liv går vidare som vanligt.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.