Min dator är i olag

Datorn har inte fungerat sedan 13/8. Nu har jag fått låna min dotters laptop. Inte speciellt populärt. Svårare med  annat tangentbord också än vad jag är van vid. Har låtit hälsa via Britt-Marie som fått bli mitt språkrör på Facebook att jag inte kan komma ut på internet, men de som inte har FB hoppas jag kan se här varför jag inte hör av mig med mail. Det är verkligen omåttligt besvärligt att inta kunna använda datorn. Tur att jag är gammaldags och betalar fakturor via bankgirokuvert. Jag vet inte om jag kan ta mig in på FB men ska göra ett försök. Men mailsidan tror jag mig inte om att kunna komma till. Tyvärr vet jag inte när min dator kan bli lagad. Kan bara kontaktas via telefon 0590/41577 eller på mobil 070/337 48 31.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.