Försök till ett nytt inlägg

Så långt gick det bra. Här ett hörn av rasthagen, där staketet så här års täcks av åkervinda. Tätare än någonsin i år. Överdådig blomning. Njutbart.

Mycket har hänt sen senast. Jag går inte in på närmare detaljer för tillfället. Här ligger Gina med två döttrar, födda den 18:e juli på dotterns födelsedag, 4 dygn på bilden. Det kom en son också, men honom klarade jag bara livet på i tre dagar. Smärtsamt. Han var mycket mindre än sina systrar. Nu gäller det att se till så dessa klarar sig. De går fint upp i vikt, men den mörka har svårare få tag om spenen, så jag ligger på knä och hjälper till flera gånger om dagen, och även nattetid. Men då blir det bara en gång.

Publicerat i Blandat | Kommentarer inaktiverade för Försök till ett nytt inlägg

Åh, vad det krånglar med allt

Jag hade lagom fått tillbaka min dator,  då en kabel blev söndergrävd någonstans. Telia lagar tydligen inte själv sina fel nu, för ett bolag som heter Skanova ringde och talade om att det inte skulle bli klart förrän 6;e juni. Då var det i början på mars. Inte klokt vilken dålig service. I stället har jag fått hjälp att under tiden sätta in en router, så nu kommer jag ut trådlöst, men det går väldigt långsamt, mot när den först kom dit. Och Facebook krånglar som bara den. Får för tillfället inte ut bilder. Ska försöka här, men nu har tydligen WordPress daterat upp sig, så nu vet jag inte vad jag ska trycka på. Lär göra ett försök. Nej, det gick tyvärr inte. Får be min ”datason” komma in på min dator och hjälpa mig, nån kväll när han har tid.

Publicerat i Blandat | Kommentarer inaktiverade för Åh, vad det krånglar med allt

GOD JUL till dom som fortfarande tittar in här!

Min dator finns hos min äldsta son i Haninge. Den är lagad nu, men jag vet inte när jag kan få igen den. Har fått låna en gammal, ack så långsam, men dock fungerande dator av sonen under tiden. Men jag kommer inte åt mina gamla mail, adresser eller mina bilder utan min egen dator, så det blir tyvärr bara text. Jag kan dock komma in på Telia webmail, och få och skicka mail nu, så den som väntat länge på mail kan skicka mig ett, så jag har adressen. Önskar er alla en GOD JUL !

Publicerat i Blandat | Kommentarer inaktiverade för GOD JUL till dom som fortfarande tittar in här!

Min dator är i olag

Datorn har inte fungerat sedan 13/8. Nu har jag fått låna min dotters laptop. Inte speciellt populärt. Svårare med  annat tangentbord också än vad jag är van vid. Har låtit hälsa via Britt-Marie som fått bli mitt språkrör på Facebook att jag inte kan komma ut på internet, men de som inte har FB hoppas jag kan se här varför jag inte hör av mig med mail. Det är verkligen omåttligt besvärligt att inta kunna använda datorn. Tur att jag är gammaldags och betalar fakturor via bankgirokuvert. Jag vet inte om jag kan ta mig in på FB men ska göra ett försök. Men mailsidan tror jag mig inte om att kunna komma till. Tyvärr vet jag inte när min dator kan bli lagad. Kan bara kontaktas via telefon 0590/41577 eller på mobil 070/337 48 31.

Publicerat i Blandat | Kommentarer inaktiverade för Min dator är i olag