Azienta Tui, 13/1-2003 – 12/7-2017

I går fick jag det sorgliga beskedet, att Tui hade fått somna. Hon hade varit dålig en tid, och nu upptäckte veterinären en stor knöl. Eftersom hon var 14 år och 6 månader, var det humanast att låta henne få sova för gott.

Tui in spring -04

Ungdomsfoto av Tui. Hon bodde här de första åren, men så erbjöd sig Bodil i Storfors att avlasta mig, minns inte varför, och ta hand om henne. Så där har hon haft ett helt underbart liv tillsammans med två andra tibbar, som var där på foder från mig, Strömkarlens Lilian och Toyway Diva Divienna, Lillan och Jenna till vardags.

Tui med kompisar

Fick detta foto i januari i år, så här är Tui 14 år på bilden. Tack Bodil och Hans för all kärlek ni ger era djur. Bättre hem kan inte en hund ha. Vila i frid, lilla gumman. Du är djupt saknad. Du var så speciell, så oerhört tillgiven, och det har du lämnat till din avkomma.

Tian-15

Tuis son, Strömkarlens Tian Shan, 11 år, finns kvar här. Fotot från 2015.

Bessie med dotter Micha aug 7-13

Här finns också Tians dotter Black Midnight Magic, Bessie, 10 år, och hennes dotter Strömkarlens Michelle, Micha.

Juni 27-17 Paco sitter på trappa

Samt Tians lilla son Raysings Picasso, Paco, så  linjen lever vidare efter Tui. Men jag önskar av hela mitt hjärta, att jag även hade sparat en dotterlinje.

Tui 14 år

Fick ett så fint foto på henne taget förra veckan, som jag måste sätta hit också. Hon har just ratat en bit pannkaka som hon fick. Ville inte äta alls längre, stackarn. Nu får hon leva kvar som ett kärt minne, men det känns hårt så här i början.

 

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.