Kärt besök

De bytte frekvens på TVn, och det var inget som jag kunde fixa. Mattias, en av sönerna, klarade av att få fram kanal 4 0ch 6, och jag kanske skulle behöva en ny box, trodde han. Skickade SOS till goda vännerna Hans och Bodil. Han är expert på TV, och till min lättnad fixade han det utan problem. De har tre tibbar från mig sen länge, gamla nu, så de var förstås med hit.

April 29-17 Lillan

Strömkarlens Lilian, Lillan till vardags, 12 år, var på foder. men fick ett fel i nacken, så hon övergick i deras ägo utan någon kull.

April 29-17 Jenna

Toyway Diva Divienna, Jenna kallad, också 12 år. På foder. Hade två kullar med Tian, men enbart hanar, en enda i första kullen, två i den andra. Ingen som jag behöll.

April 29-17 Tui 1

Och så kära gamla Azienta Tui, 14 år, import från Nya Zeeland, som jag hade haft två kullar på, och kom dit en gång för att avlasta mig. Tian är hennes son. Önskar jag hade haft en dotter efter henne kvar. Helt underbart temperament. Extremt tillgiven, liksom hennes ättlingar är.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.