Åh, vad det krånglar med allt

Jag hade lagom fått tillbaka min dator,  då en kabel blev söndergrävd någonstans. Telia lagar tydligen inte själv sina fel nu, för ett bolag som heter Skanova ringde och talade om att det inte skulle bli klart förrän 6;e juni. Då var det i början på mars. Inte klokt vilken dålig service. I stället har jag fått hjälp att under tiden sätta in en router, så nu kommer jag ut trådlöst, men det går väldigt långsamt, mot när den först kom dit. Och Facebook krånglar som bara den. Får för tillfället inte ut bilder. Ska försöka här, men nu har tydligen WordPress daterat upp sig, så nu vet jag inte vad jag ska trycka på. Lär göra ett försök. Nej, det gick tyvärr inte. Får be min ”datason” komma in på min dator och hjälpa mig, nån kväll när han har tid.

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.